Mire figyelj, ha kuponos utazást vásárolsz

2020.06.18

Emlékeket, élményeket szeretnénk gyűjteni. És szeretnénk ezt olyan helyen megtenni, ahol nemcsak a gyerekek érzik jól magukat, hanem ahol mi felnőttek is kicsit kikapcsolódhatunk.

Én személy szerint imádom például, ha elutazunk néhány napra és a szállásunkhoz tartozik reggeli is. Végre azon az 1-2 napon nem nekem kell elkészítenem, majd elpakolni mindenki után. És akkor ez csak az én igényem. Ha a család többi tagját is megnézzük: jól jönne valami vízpart, vagy fürdő, esetleg kirándulási lehetőség a közelben, játszótér vagy játszószoba a szálláson  és akkor a többi igény már csak hab a tortán.   De ezek sajnos sokszor súlyos tíz-százezer forintba is kerülhetnek.

Mit tehetünk, ha a családi költségvetés nem bírja el ezt? De mi mégis utaznánk?

A Glamour és Joy napokon már megtanultuk, hogy kuponokkal olcsóbban juthatunk ruhákhoz, cipőkhöz, de akár pelenkához vagy bármilyen barkács, esetleg elektronikai termékhez is. A kuponok azonban az utazási piacon is megtalálhatóak régóta, és ha szemfülesek vagyunk, akár féláron is utazhat így a család.

De ehhez tudatos kupon vásárlóknak és felhasználóknak érdemes lennünk, 

Ha beleszerettünk egy ajánlatba, mielőtt a vásárlás gombra kattintunk, ezekre figyeljünk:

- megbízható oldalon vásároljunk - az Anya-talpaló oldalon a relax7.hu oldalon  Xentury Kft. által  közzétett utazási kuponokkal találkozhattok. Ez a cég szervezi többek között a Tesco Utazás útjait is, 2011 óta van a piacon és a covid-os időszakban is korrekten kezelte az ügyfélkéréseket, így őket bátran merem ajánlani nektek. 

- nézzük meg mindig pontosan az ajánlatok feltételeit - a fránya kis betűk itt is fontosak: meddig és milyen időszakban váltható be, hány főre szól, a gyerekeknek milyen plusz díjak fizetendőek, van-e bármilyen plusz felár, ami még terhelhet minket

- tervezzünk előre - ritka az olyan ajánlat, ahol a ma megvásárolt kupont, akár már 1-2 héten belül is fel lehet használni. Ha fontos nálunk az időzítés az ajánlat megvásárlása esetén érdeklődjünk a tervezett szálláson a foglaltságról. 

- a lemondási feltételek is fontosak - az elmúlt időszak megmutatta, hogy igazából semmi sem biztos. Nézzük meg az ajánlatokon azt is, hogy van-e bármilyen speciális feltétel a lemondás tekintetében, illetve ha lehet minél hosszabb ideig érvényes kupont vásároljunk.

 #reklám 

Ezek a cikkek is érdekesek lehetnek neked