Családi-talpaló ingyenes anyagok blog

Családi-talpaló ingyenes anyagok 

Tanulmányok azt mutatják, hogy az utazásra költött pénz boldogabbá tesz, mintha azokon tárgyakat vettél volna. A gyerekeknek pedig mindegy is hogy hova utaztok. Ők egy ingyenes szabadstrandon épp úgy jól tudják magukat érezni, mint egy drága tengerparton. Viszont, hogy zökkenőmentes legyen a nyaralás, fogadd tőlünk sok szeretettel ezt a 4 anyagot:

Ezt a listát még akkor dolgoztam ki, amikor az én gyermekeim nagyon kicsik voltak (1 és 2 évesek) és kardinális kérdés volt, hogy mindent beraktunk-e. Ugye nem kell mondanom senkinek, hogy micsoda trauma tud lenni, ha egy alvóka, kedvenc takaró otthon marad. De az is okozhat feszültséget, ha a gyógyszeres készletünk hiányos és mondjuk egy külföldi...

A szegedi papucs, a paprika, a szalámi, a Tisza, a Dóm és a Széchenyi tér jut a legtöbb ember eszébe a napfény városának hívott alföldi településről. Az ide kirándulók pedig általában a belváros ismert helyeit keresik fel. Pedig sok érdekességet találtok még ebben a hangulatos városban, és a városon kívül, a közelben is.

Ha úton vagyunk, nyaralunk vagy például ha valahol várakozunk (pl. egy orvosnál, egy étteremben), de sokszor otthon is jól jön egy eszköz, hogy a gyermekeket le tudjuk kötni az elektromos kütyükön kívül is valami értelmes dologgal. Az sem rossz, ha olyan ez, ami még fejleszti is. ;)
A Családi-talpaló útifüzetet úgy állítottuk össze, hogy 5-10 éves...