Az Anya-talpaló személyi edzőjének blogja

Márti - személyi edző

 

Monori Márti

személyi edző

Szeretek magam körül egészséges, energikus, kiegyensúlyozott, boldog embereket látni! :-) Szeretnék segíteni Neked is, hogy megtaláld azt a mozgást, ami örömet szerez számodra, és rávezet az egészséges életmódra.

Amióta az eszemet tudom a mozgás az életem része. Nyolc évig atletizáltam és gyermekkorom óta focizom (játszottam kispályás csapatban, kipróbáltam a női futsalt is, leigazoltak a nagypályás, NBII-es, Olimpia csapatába, majd bekerültem a hollandiai Rood-Zwart együttesébe). Jelenleg már csak hobbiszinten focizom.

2004-ben, Kecskeméten szereztem két diplomát: óvónőit, és tanítónőit, illetve egy drámapedagógusi oklevelet. 2005-ben MLSZ "D"- licences labdarúgó szakedzőit végeztem.

Mivel lényem mozgató rugója a sport, és szeretek emberekkel foglalkozni, ezért eldöntöttem, hogy edző leszek. 2011 januárjában jelessel végeztem az IWI testépítő-fitnesz edzői szakán, majd májusban megszereztem a Fit-ball basic oklevelet is az R-med szervezésében. 2012 januárjában hivatalos "TRX Instuctor", 2012 júliusában Boot Camp Trainer lettem, és 2013 júniusában ismét az IWI-nél elvégeztem a személyi edző nemzetközi képzést is. 2014-2016 között számos egészséggel, anatómiával kapcsolatos továbbképzésen, workshopon vettem részt. 2016-ban elvégeztem a kismamatorna oktatóit is.

9 évet dolgoztam pedagógusként, majd főállású személyi edző lettem, és mellette tartottam személyi-, páros-, kiscsoportos-, és Boot Camp edzéseket is.

Jelenleg a személyi edzésekre fektetem a hangsúlyt. Kismamáknak különösen ajánlom, hisz teljesen személyre szabottan, szakavatottan foglalkozom Velük! :-)

A sport egészségesebbé, fittebbé, kitartóbbá, nyitottabbá, elszántabbá, határozottabbá, optimistábbá, ezek által pedig boldogabbá tesz: tarts velem, és mindezt megtapasztalod!!! :-)

https://mozogjmartival.hu/