Nyártervező Családi-talpaló naptár - a tudatos szünidőért

2023.03.07

Tavasszal vannak akik a bikini body-ra fekszenek rá. Minden évben megfogadom persze már újévkor, hogy idén nyáron időben neki állok annak én is... Jövőre újra megpróbálom.

De van egy legalább ennyire fontos dolog még minden anya életében tavasszal. Az, hogy megtervezzük a csemeténkkel a nyarat és a nyári szüneti elfoglaltságokat (értsd mikor, ki, hol, hogyan vigyáz a gyermekre). Mert egészen addig amíg a szülők éves szabadságainak száma kb. fele a nyári szünet 76 napjához képest, addig ez egy igazi csiki-csuki játék a legjobb szándékunk ellenére is. A szerencsések rendelkeznek egy még egészségi állapot alapján is hadra fogható nagyszülővel, rokonnal, aki néhány hétre bevállalja kedvenc csemetéinket. A többiek zsonglőrködnek az idővel, táborokkal, esetleg home offie-cal.

De bárhogy is álljunk ennek neki, pontos tervezést és szervezést igényel az 10 hét (de ugyan ki számolja). 

Minden évben ilyenkor egy naptár kinyomtatásával ugrottam neki ennek a feladatnak. És arra gondoltam, hogy idén ezt elérhetővé teszem neked is.

A naptár kinyomtatás után általában nálunk szeptember 1-ig a hűtőn végzi. Mivel beleírjuk mindennapra, hogy mi fog történni, a gyerekek (akik ugye nálam most 1. és 2. osztályosok) is pontosan tudják, hogy mire számítsanak.

Ez a kiszámíthatóság pedig jót tesz az egész családunknak. :)

Töltsd le Te is a naptárunkat! Add meg az e-mail címedet, és máris elküldjük neked ingyen a nyomtatható verziót. Ráadásul küldünk hozzá bárhol bevethető nyári tippeket és egy nyári nyomtatható útifüzetet is.

Ezek azok az eszközök, amik az elmúlt években nálunk már beváltak. Használd őket te is bátran idén. :)

Csodás tavaszt, majd nyarat!

Mea