Miért érheti meg kiváltani a meglévő lakáshiteled?

2021.02.20

Amennyiben 2 évnél régebben vetted fel a korábbi hiteled és 10 millió feletti a hitelállományod és nem CSOK hitel vagy Bababváró luxus és egyben felelőtlenség nem megtudni mennyit spórolhatnál. 

A hitelkiváltás előnyei

  1. - Ha spórolni szeretnél csökkentjük a hiteled törlesztőrészletét vagy futamidejét.
  2. - Amennyiben a biztonság fontos számodra hosszabb időre fixáljuk hiteledet legtöbbször a törlesztőrészleted emelkedése nélkül.
  3. - Ha több helyen vannak a hiteleid és azoknak magas a kamata és zavar, hogy sok helyre fizeted a fenntartási költségeket, mi megtaláljuk rá a megoldást. Adósságrendezéssel összevonjuk meglévő hiteleidet, így csökkentve a törlesztőrészleteidet és havi költségeidet.

Teljesen mindegy melyik banknál vetted fel a hiteled, ha létezik jobb a piacon, mi megtaláljuk: hitelközvetítő kollégáink ingyenesen megvizsgálják jelenlegi hiteleidet és megkeresik számodra a bankok legjobb ajánlatait, hogy milliókat spórolhass vagy biztonságban tudd a hiteled a futamidő végéig. 

Miért minket válasz?

Mert független hiteltanácsadóként díjmentesen megkeressük Neked a hitelkiváltáshoz ideális lehetőségeket, figyelembe véve az összes magyarországi bank hitelajánlatát.

Általunk egyedi kamatkedvezményeket kaphatsz.

Mert a hitelfelvétel előtt bemutatjuk a bankok ajánlatait és kiszámoljuk mennyit takaríthatsz meg.

Mert a hitelkiváltás teljes folyamatát végig kísérjük, az ötlettől a folyósításig. Így neked már csak szerződni kell bemenni a választott bankba.

Add meg az adataidat és hamarosan keresünk a lehetőségekkel:

A Küldés gomb megnyomásával elfogadod a Pénzügyi-talpaló adatkezelési tájékoztatóját.