Így utazhatnak ingyen az alsósok júliusban a vonatokon!

2019.06.24

A Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésben a Magyar Turisztikai Szövetséggel 2019 nyarán nagyszabású, országos kampányt indít, melynek célja, hogy a magyar gyermekek jobban megismerjék hazájukat, ezt segítve ingyenesen utazhatnak Magyarország teljes vasúthálózatán júliusban "Kajla útlevelükkel".

A kampány neve: Hol vagy, Kajla?

Kajla egy magyar vizslakölyök, aki gazdáinak sok fejtörést okoz, roppant kíváncsi és mindig elkóborol. Őt követve-kutatva Kajla minden gyermek "idegenvezetőjeként" segít a kicsiknek, hogy minél több csodát megismerhessenek Magyarország nevezetességei közül.

A kampány keretén belül díjmentesen hozzáférhető egy mobil applikáció, amelyben a gyerekek játszva ismerhetik meg az ország nevezetességeit, megyénként két turisztikai desztinációt.

A "Kajla útlevél"-be a kicsik számos turisztikai nevezetesség mint "pecsételőhely" környékén gyűjthetnek pecséteket. Ez mindenki számára ingyenes, de rendkívül értékes, hiszen júliusban ingyenesen utazhatnak vele Magyarország teljes vasúthálózatán a MÁV és a GYSEV csatlakozásával.

A Magyar Posta is csatlakozott felajánlásaival, melyek a nyári szünet időtartama alatt júliusban és augusztusban díjmentesen küldhetnek képeslapot a Kajla útlevéllel és diákigazolvánnyal rendelkező alsó tagozatos kisdiákok.

További részleteket itt olvashattok: https://kajla.hu/