CE Plaza Hotel - Siófok

2020.07.06

4️⃣9️⃣ 9️⃣0️⃣0️⃣ Ft Siófokon, a CE Plaza Hotelben**** 3 nap/2 éjszaka, teljes ellátással, 2 felnőttnek, gyermekeknek 2 éves korig ingyenes.

👙A Coral wellness - élmény részlegén ezek várnak rátok: Finn szauna Infra szauna Bio szauna Gőzkabin Csobbanó medence 200 m2-es élmény medence - különböző élmény elemekkel (sodró folyosó, nyakzuhany, derék és láb masszázs, gyermekmedence).

👨‍👩‍👧‍👦Családbarát szolgáltatások, amiket kínálnak: Az ország egyik legnagyobb szállodai játszóháza. Ugráló vár, akadálypálya, beltéri labdás medence, Playstation, kézműves játékok, kifestők, társasjátékok, kirakók, plüss játékok, ping-pong. Térítés ellenében darts, csocsó, biliárd. Baba-és ovis úszás, vízhez szoktatás. Hétvégeken kézműves foglalkozás képzett animátorral. A szálloda mellett játszótér

🍽 A szállodásban az étkezéseknél gyermekek részére külön büfé üzemel, így a kicsik saját maguk választhatnak a gyerek menükből. Kényelmük érdekében berendeztek egy "Baba étterem" részt, gyerek asztalokkal és székekkel.

Képek forrása: CE Plaza Hotel Siófok weboldala


Az Akciós utazási ajánlatokat a www.anyatalpalo.hu weboldal a www.relax7.hu weboldalról, mint reklám felületet biztosító veszi át. Az utazási ajánlatok részleteit a hivatkozott www.relax7.hu oldal tartalmazza. Az Anya-talpaló oldal minden felelősséget kizár a reklámozott utak megvásárlását, valamint beváltását illetően. Az utazási ajánlat vonatkozásában szerződéses kapcsolat a vásárló és a www.relax7.hu oldalon hirdető partner között jön létre, az Ajánlattal kapcsolatosan sem az Anya-talpaló oldal, sem a relax.hu nem szerződő fél. Bővebb információk itt.