Hitelek világa

Hitelek világában otthonosan Meával

Életünk során jellemzően nem akkor áll rendelkezésünkre a pénz, amikor szükségünk van rá: valamikor több, valamikor pedig kevesebb van belőle, mint amennyire szükségünk van. Ilyenkor nyúlhatunk hitelhez, de tegyük ezt felelősséggel. Hiszen évtizedekig köteleződünk sokszor el. 

A hitelek dzsungelében viszont nem könnyű eligazodni. Ahogy megtalálni az igazit a magánéletünkben sem egyszerű feladat (bár van akinek többször is sikerül ;)), a hitelek esetén is érdemes körültekintően körbejárni. Ebben tudunk a segítségedre lenni, mint független hitelszakértők. Mi a bankoknál valóban az ügyfelet képviseljük, a célunk, hogy a legideálisabb megoldást találjuk meg a finanszírozási kérésedre. Legyen szó babaváró kölcsönről, lakáshitelről, szabad felhasználású jelzáloghitelről, esetleg CSOK-ról, vagy ÁFA visszatérítésről. Állunk rendelkezésedre! 

Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot, ha szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot.

Kinek éri meg 2022-ben a meglévő jelzáloghitelének kiváltásán elgondolkozni?

Nézd meg a Pénzügyi Mentorokkal készített videónkat. Ha neked is a videóban elhangzó hiteled van kérd az alábbi űrlapon az ingyenes segítségünket, aminek a keretén belül megvizsgáljuk, hogy tudunk-e jobb feltételek mellett hitelkonstrukciót találni a számodra.