Felújítási támogatás egyéni szolgáltatásaink

A felújítási támogatást a többség 2022.12.31-ig igényelhette. Egy szűk kör számára érhető csak el 2023.03.31-ig. A MÁK gőzerővel dolgozza fel a véghajrában beadott kérelmeket. A többség jó híreket kap, de van akinek hiánypótlás vagy elutasítás érkezik. És vannak néhányan, akik még most küzdenek a beadás izgalmaival és stresszével meg. Az alábbi szolgáltatásainkkal tudlak ebben támogatni:

Hiánypótlási konzultáció

Megcsináljuk helyetted csomag

Ha úgy érzed, hogy a hiánypótlással egyedül nem boldogulsz, és nem szeretnéd kockáztatni a támogatást, hiszen csak egyszer van lehetőség pótlásra, újra pedig már nem tudod beadni egy elutasítást követően, akkor kérheted a mentorok egyéni hiánypótlási konzultációját. Ennek keretén belül részletesen végig beszéljük, hogy mit kell tenned, csatolnod a hiánypótlásban, valamint megmutatjuk azt is, hogy hogyan tudod ezt megtenni (online a SZÜF-ön vagy postán).

Ha elutasítást kaptál, aminél úgy érzed, hogy a MÁK hibázhatott, és fellebeznél, úgy szintén kérhetsz hozzánk egyéni konzultációt. Felhívjuk itt a figyelmedet arra, hogy amennyiben valamely feltételnek nem feleltél meg (pl. köztartozás miatt elutasítottak), úgy sajnos nem látjuk értelmét a fellebezésnek, és így a konzultációt sem fogjuk neked ajánlani.

Ennek díja 29 900 Ft.

A kizárólagosan vagy részben napkollektor, napelemes rendszer telepítése, cseréje esetében a támogatás 2023. március 31-ig igényelhető. Ha szeretnél biztosra menni, akkor válaszd a megcsináljuk helyetted szolgáltatásunkat, aminek keretén belül egy konzultációt követően összeállítjuk a kérelmedet, átnézzük az összes számládat és szerződéseidet, ha hibát találunk, akkor felhívjuk a figyelmedet a javításra, ill. ellenőrizzük veled közösen az összes olyan feltételt, amin el lehetne csúszni. Mivel nincs lehetőség javításra, újra beadásra, így egyszer van mód arra, hogy hibátlanul érkezzen meg a kérelmed a MÁK-hoz és megkapd az akár 3 millió Ft-os támogatást is.

Ennek díja 89 900 Ft.

Ha szeretnéd az egyéni szolgáltatásunk valamelyikét igénybe venni, töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan keresünk:


Nézd meg a Pénzügyi Mentorok tudásanyagait:

Mit mondtak a mentorcsomagokról azok, akik már megvásárolták?