Felújítási támogatás kalauz vállalkozóknak

A Pénzügyi Mentorokhoz nem csak magánemberek fordultak segítségért az elmúlt hónapokban. Egyre több és több szaki kéri a 3 pénzügyi szaki támogatását abban, hogy kiismerje magát a felújítási támogatás dzsungelében. Az eddig felmerült kérdések alapján készült a Felújítási támogatás kalauz vállalkozóknak. Ez a csomag azon szakiknak szól, akik szeretnének magabiztosak lenni ezen a téren is megbízóik előtt. Azoknak ajánljuk, akik ügyfeleik igényeit úgy szeretnék kielégíteni, hogy ne csak a megszépült, korszerűbbé vált otthonukkal legyenek elégedettek, hanem azon dokumentációval is, amit az elvégzett munka kapcsán a felújítási támogatás igényléséhez kaptak. És még azoknak is szól, akik szeretnék elkerülni a későbbi számla és/vagy vállalkozási szerződés javításokat.

Szóval mindenkinek ajánljuk, aki olyan területen nyújt szolgáltatást, amire kiterjed a felújítási támogatás.

A csomag elemei a következők

1. Felújítási támogatás gyorstalpaló oktatóvideó - 8 percben, hogy ismerd a kereteket

2. Számla és vállalkozási szerződés kalauz oktatóvideó - hogy tudd mi kerüljön a dokumentumokra

3. Mintadokumentáció - a leggyakoribb 5 munkálatra vonatkozó árajánlat, számla és vállalkozási szerződés minta is abban segít, hogy a papírmunka könnyebben és hiba nélkül menjen

+1 konzultációs lehetőség a mentorokkal: minden hónap 3. keddjén este 20 órától kizárólag ezen csomagot megvásárló vállalkozóknak élő videó keretén belül csoportos 1 órás konzultációs lehetőséget biztosítanak a mentorok. A következő konzultációra 2021. június 15-én kerül sor.

A fenti csomag ára 15 990 Ft, melyet most akciósan 9 990 Ft-ért szerezhetsz meg.