Felújítási támogatás csomagok

Akár 3 millió Ft is lehet a tét, és már nincs esély javításra, újra beadásra. Elsőre jól kell csinálnod.

A felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagunk több tízezer sikeres pályázathoz volt kulcs. Most itt pár héttel a vége előtt új videókkal kiegészülve elkészítettünk egy végjáték csomagot, amiben minden olyan segédletet megtalálsz, amivel könnyebb a dolgod az anyagod összeállításakor.

És most mind az A-tól Z-ig csomagunkat, mind pedig a Végjáték csomagunkat megkaphatod egy áráért, vagyis 5.990,- Ft-ért 11.980 Ft helyett.

Már csak ennyi időd van arra, hogy beadd a felújítási támogatás igénylésedet:

Menj biztosra, itt a 3 millió Ft-od kulcsa. 

A felújítási támogatás A-tól Z-ig csomag a felújítás gondolatától egészen az ellenőrzésig tartalmaz segédleteket, tehát végig kísér az úton.

Van benne:

1. egy olyan e-book formájú könyv, ami a felújítási támogatás rendeletet és a MÁK által kiadott tájékoztatók, valamint gyakran ismételt kérdések száraz jogi szövegeit bújtatja közérthető és példákkal illusztrált köntösbe. 

2. oktatóvideók, bárhol is tartasz a felújítás folyamatában a tervezéstől a sikeres támogatásig, minden kihívásodra találsz a csomagban videós segédletet. Nézd csak:

- felújítási támogatás feltételeit bemutató videók
- TB igazolás lekérése videó
- NAV jövedelem- és nullás igazolás online igénylése videó
- tulajdonilap és térképmásolat lekérése videó
- számla és vállalkozási szerződés kalauz videó
- lakcímváltozás online bejelentése videó
- támogatás igénylése SZÜF felületen keresztül videó
- AVDH hitelesítése videó

3. Beadási útmutató: Ha már a beadás kapujában állsz a beadási útmutató és gyakorlati tippek írásos anyagunk, és a leggyakoribb hiánypótlási és elutasítási okokat bemutató videónk is érdekesek lehetnek a számodra. 

4. Mintadokumentációk, amik tartalmaznak kitöltött kérelmet, nyilatkozatokat, számla és vállalkozási szerződés mintákat és feltöltött számlaösszesítő nyomtatványt. 

A Végjáték csomag a felújítási támogatás véghajrára fókuszál, és tartalmaz minden olyan segédletet, amire a beadás előtt, közben és után szükséged lehet.


Így találsz benne:

1. Az összeállításhoz segédleteket:

- Számla és vállalkozási szerződés kalauz videó
- Számlaösszesítő összeállítása oktató videó
- Kitöltött mintadokumentáció: kérelemmel, nyilatkozatokkal, számla és vállalkozási szerződésmintákkal

2. Ellenőrzésekhez videókat:

- TB igazolás lekérése videó
- NAV jövedelem- és nullás igazolás online igénylése videó
- Tulajdonilap és térképmásolat lekérése videó
- Így ellenőrizd le az anyagodat beadás előtt videó

3. Beadáshoz segédleteket:

- Beadási útmutató
- Szkennelési segédlet videó
- Támogatás igénylése online - SZÜF felületen lépésről lépésre videó
- Így csekkold, hogy tényleg sikerült-e beadnod online az igénylésedet - SZÜF videó

Ajándékok a csomaghoz:

1. ajándék: A csomaghoz ingyen megkapod az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában.

2. ajándék: Készítettünk az első felújítási támogatás ellenőrzési tapasztalatokról egy rövid összefoglalót is, melyet szintén grátisz megkapsz a csomaghoz.

És most ez a teljes csomag csak 5 990 Ft-ért lehet a tiéd, melynek részeként kapsz egy  könyvet e-book formában, az ajándék oktatóvideókat, a mintadokumentációt, beadási útmutatót és a MÁK állásfoglalások gyűjteményét.


Ugye neked is megér kevesebb, mint 6 ezer Ft-ot, hogy magabiztosan add be a támogatási kérelmedet és akár 3 millió Ft-ot is kapj az otthonod szépüléséhez?


A 5 990 Ft beérkezését követően 12 órán belül elektronikusan, e-mailben küldjük meg a mentorok gyakorlati tudását is tartalmazó tudástárat, a felújítási támogatási csomagot. Ha nem érkezik meg, kérjük nézd meg minden esetben először a spam és promóciós mappát is. Amennyiben ott sem találod írj nekünk ide egy e-mailt: hello@penzugyimentorok.hu

Ezt mondták a csomagról azok, akik már megvásárolták: 


Akik a Felújítási támogatás
A-tól Z-ig csomagot összeállították neked: 

Mea, Ádám és András, akik közgazdászok, pénzügyi szakértők, Magyarország legnagyobb felújítási támogatás csoportjainak adminjai, ahol több, mint 140 ezer ember kérdéseit válaszolták meg az elmúlt 1 év során. A felújítási támogatás csomagba pedig az elmúlt hónapokban náluk összegyűlt minden gyakorlati tudást beépítettek. Így száraz jogszabályi szöveg helyett, közérthető segédletek lehetnek az iránytűid a támogatáshoz vezető úton.  

Jöjjön néhány motiváló sikersztori azoktól, akik már megkapták a felújítási támogatást: