Felújítási támogatás  A-tól Z-ig csomag

Menj biztosra, itt a 3 millió Ft-od kulcsa. 

Hallottál sokat róla a tv-ben, interneten. Tudod, hogy akár 3 millió Ft is lehet ez a vissza nem térítendő támogatás. Az otthonodra is ráférne a korszerűsítés, szépítgetés. Jó lenne végre megcsinálni a szigetelést, tetőcserét, nyílászárócserét, fűtéskorszerűsítést. Vagy napkollektorra, klímára, garázsra, télikertre, esetleg új beépített konyhabútorra vágytok?

De egyszerűen megrémiszt, hogy hivatalos törvényi szövegeket értelmezz, eligazodj a dokumentáció dzsungelében, és a beadási procedúráról már ne is beszéljünk.Közbe beléptél már témába vágó FB csoportba, megkérdeztél sok ismerőst, de még nem vágnál bele magabiztosan. Pedig szeretnél minél inkább biztosra menni abban, hogy a felújításra költött összeg felét vissza fogod kapni támogatásként.

Magadra ismertél?

Akkor a Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagunkat neked állítottuk össze, melyet most 8 740,- Ft helyett 5.990,- Ft-ért kaphatsz meg.

A csomag tartalma:

1. egy olyan e-book formájú könyv, ami a felújítási támogatás rendeletet és a MÁK által kiadott tájékoztatók, valamint gyakran ismételt kérdések száraz jogi szövegeit bújtatja közérthető és példákkal illusztrált köntösbe.

2. oktatóvideók, bárhol is tartasz a felújítás folyamatában a tervezéstől a sikeres támogatásig, minden kihívásodra találsz a csomagban videós segédletet. Nézd csak:

- felújítási támogatás feltételeit bemutató videók
- TB igazolás lekérése videó
- NAV jövedelem- és nullás igazolás online igénylése videó
- tulajdonilap és térképmásolat lekérése videó
- számla és vállalkozási szerződés kalauz videó
- lakcímváltozás online bejelentése videó
- támogatás igénylése SZÜF felületen keresztül videó
- AVDH hitelesítése videó

3. Beadási útmutató: Ha már a beadás kapujában állsz a beadási útmutató és gyakorlati tippek írásos anyagunk, és a leggyakoribb hiánypótlási és elutasítási okokat bemutató videónk is érdekesek lehetnek a számodra.

4. Mintadokumentációk, amik tartalmaznak kitöltött kérelmet, nyilatkozatokat, számla és vállalkozási szerződés mintákat és feltöltött számlaösszesítő nyomtatványt.

Számla és vállalkozási szerződés minta jelenleg a következő munkálatokra érhető el:

  • tetőfedés
  • klímaszerelés
  • belső felújítás
  • külső nyílászárók
  • napelem telepítése
  • konyhabútor (IKEA-s és beépített)
  • fűtéskorszerűsítés
  • térburkolat (térkő)
  • szigetelés

Ajándékok a csomaghoz:

1. ajándék: A csomaghoz ingyen megkapod az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában.

2. ajándék: Készítettünk az első felújítási támogatás ellenőrzési tapasztalatokról egy rövid összefoglalót is, melyet szintén grátisz megkapsz a csomaghoz.

Ajándék: A csomaghoz ingyen megkapod az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában.

És most ez a teljes csomag csak 5 990 Ft-ért lehet a tiéd, melynek részeként kapsz egy  könyvet e-book formában, az ajándék oktatóvideókat, a mintadokumentációt, beadási útmutatót és a MÁK állásfoglalások gyűjteményét.

Ugye neked is megér kevesebb, mint 6 ezer Ft-ot, hogy magabiztosan add be a támogatási kérelmedet és akár 3 millió Ft-ot is kapj az otthonod szépüléséhez?


A 5 990 Ft beérkezését követően 12 órán belül elektronikusan, e-mailben küldjük meg a mentorok gyakorlati tudását is tartalmazó tudástárat, a felújítási támogatási csomagot. Ha nem érkezik meg, kérjük nézd meg minden esetben először a spam és promóciós mappát is. Amennyiben ott sem találod írj nekünk ide egy e-mailt: hello@penzugyimentorok.hu

Ezt mondták a csomagról azok, akik már megvásárolták: 

Akik a Felújítási támogatás
A-tól Z-ig csomagot összeállították neked: 

Mea, Ádám és András, akik közgazdászok, pénzügyi szakértők, Magyarország legnagyobb felújítási támogatás csoportjainak adminjai, ahol több, mint 140 ezer ember kérdéseit válaszolták meg az elmúlt 1 év során. A felújítási támogatás csomagba pedig az elmúlt hónapokban náluk összegyűlt minden gyakorlati tudást beépítettek. Így száraz jogszabályi szöveg helyett, közérthető segédletek lehetnek az iránytűid a támogatáshoz vezető úton.  

Ennél több segítségre van szükséged? Örülnél, ha át tudnád beszélni a saját felújításodat a mentorok csapatával? Jó lenne, ha szakértők segítenének a dokumentáció összeállításában, átnézésében? Esetleg örülnél, ha mindent is megcsinálnánk helyetted? Akkor válassz az egyéni szolgáltatásaink közül.


Nézd meg a Pénzügyi Mentorok további tudásanyagait is: