Felújítási támogatás  A-tól Z-ig csomag

Most az akciós árnál is akciósabban lehet a tiéd!

Hallottál sokat róla a tv-ben, interneten. Tudod, hogy akár 3 millió Ft is lehet ez a vissza nem térítendő támogatás. Az otthonodra is ráférne a korszerűsítés, szépítgetés. Jó lenne végre megcsinálni a szigetelést, tetőcserét, nyílászárócserét, fűtéskorszerűsítést. Vagy napkollektorra, klímára, garázsra, télikertre, esetleg új beépített konyhabútorra vágytok?

De egyszerűen megrémiszt, hogy hivatalos törvényi szövegeket értelmezz, eligazodj a dokumentáció dzsungelében, és a beadási procedúráról már ne is beszéljünk.Közbe beléptél már témába vágó FB csoportba, megkérdeztél sok ismerőst, de még nem vágnál bele magabiztosan. Pedig szeretnél minél inkább biztosra menni abban, hogy a felújításra költött összeg felét vissza fogod kapni támogatásként.

Magadra ismertél?

Akkor a Felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagunkat neked állítottuk össze, melyet most 8 740,- Ft helyett 5 990,- Ft-ért lehet megszerezni.

FIGYELEM! Amennyiben a következő 24 órában vásárolod meg ez a csomagot, további 500 Ft kedvezményt adunk neked, így 5 490 Ft-ért juthatsz hozzá. 

Ajándék: A csomaghoz ingyen megkapod az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában.
 • A csomag tartalma:

  • egy olyan e-book formájú könyv, ami a felújítási támogatás rendeletet és a MÁK által kiadott tájékoztatók, valamint gyakran ismételt kérdések száraz jogi szövegeit bújtatja közérthető és példákkal illusztrált köntösbe. Az e-book értéke 2.490,- Ft.
  • oktatóvideók, amikben végigvezetünk a támogatási feltételeken, a felújításhoz kapcsolódó anyag és munka költség számlák és a vállalkozási szerződések szabályain, bemutatunk egy teljes mintadokumentációt (kérelemmel, nyilatkozatokkal, számlákkal, vállalkozási szerződésekkel, számlaösszesítővel) valamint elkalauzolunk a beadás pontos menetén, az elérhető rendszerek használatán (SZÜF rendszer, AVDH rendszer, opcionális NAV nullás igazolás beszerzése, opcionális OEP igazolás beszerzése, tulajdoni lap és térképmásolat lekérés). A videók értéke 890,- Ft.
  • mintadokumentáció, ami tartalmaz kitöltött kérelmet, nyilatkozatokat, számlákat és vállalkozási szerződéseket és hozzá tartozó számlaösszesítő nyomtatványt. A mintadokumentáció értéke 1 490,- Ft.
  • számla és vállalkozói szerződés útmutató a top 5 munkálathoz, ami tartalmaz a leggyakrabban igénybe vett felújítási munkálatokra árajánlat, számla és vállalkozási szerződés mintákat. Ennek értéke 1 490,- Ft.
  • beadási útmutató, segédletben végigvezetünk képernyőképek segítségével azon, hogy miként tudod hiba nélkül beadni online a SZÜF felületén a felújítási támogatás kérelmedet. A beadási útmutató értéke 890,- Ft.
  • a leggyakrabban előforduló hiánypótlási és elutasítási okokat bemutató, és azok elkerülésére tippeket, tanácsokat adó videó. A videó értéke 1 490,- Ft.
Ajándék: A csomaghoz ingyen megkapod az ország 3 legnagyobb felújítási támogatás Facebook csoportjában, közel 100 000 tag több tízezer kérdése, több tucat MÁK állásfoglalása alapján összegyűlt tudástárat kereshető formában.

 És most ez a teljes csomag csak 5 490 Ft-ért lehet a tiéd, melynek részeként megkapod a könyvet e-book formában, az ajándék oktatóvideókat, beadási útmutatót, mintadokumentációt és a MÁK állásfoglalások gyűjteményét.

Ugye neked is megér kevesebb, mint 6 ezer Ft-ot, hogy magabiztosan add be a támogatási kérelmedet és akár 3 millió Ft-ot is kapj az otthonod szépüléséhez?

A 5 490 Ft beérkezését követően 12 órán belül elektronikusan, e-mailben küldjük meg a mentorok gyakorlati tudását is tartalmazó tudástárat, a felújítási támogatási csomagot. 

Itt tudod megvásárolni a csomagot:

ÉS MOST AJÁNDÉKBA ADJUK EZT A CSOMAGUNKAT IS HOZZÁ: 

Akik a Felújítási támogatás
A-tól Z-ig csomagot összeállították neked: 

Mea, Ádám és András, akik közgazdászok, pénzügyi szakértők, Magyarország legnagyobb felújítási támogatás csoportjainak adminjai, ahol több, mint 100 ezer ember kérdéseit válaszolták meg az elmúlt hónapok során. Az anyagokban pedig az elmúlt hónapokban náluk összegyűlt minden gyakorlati tudást beépítettek. Így száraz jogszabályi szöveg helyett, közérthető segédletek lehetnek az iránytűid a támogatáshoz vezető úton.  

Ezt mondták a csomagról azok, akik már megvásárolták: