Felújítási támogatás szolgáltatások

Ha a felújítási támogatás kapcsán szükséged van segítségre, az alábbi segédletek ill. szolgáltatásaink nyújthatnak megoldást a számodra:

  • FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁST BEMUTATÓ INGYENES VIDEÓNK egy jó ugródeszka lehet ahhoz, hogy fejest ugorj és belemerülj ennek a támogatásnak a feltételeibe. 
  • Rengeteg tudásanyagot is összegyűjtöttünk már nektek a FACEBOOK csoportban, hiszen több tízezer kérdés merült fel az elmúlt több, mint 1 évben. Szóval jó olvasgatást kívánunk! De ott kérdezhetsz is tőlem. Anonim posztokra a csoportban és privát üzenetekben történő kérdések feltevésére nincs mód. 
  • Ha nem szeretnél visszakeresni, jogszabályi szöveget értelmezni, az online beadás nehézségeivel egyedül megbirkózni, esetleg jól jönne néhány már a MÁK által elfogadott számla, vállalkozási szerződés, árajánlat minta, vagy legalább jó lenne tudni mire kell figyelni a számlák és vállalkozási szerződések kapcsán, akkor indulásként és végig a támogatáshoz vezető úton is jól jöhet a 📚FELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS A-TÓL Z-IG csomagunk, ami egy igazi kis felújítási tudástár közérthető köntösben. A csomag értéke 8 740 Ft, akciós ára 5 990 Ft. 
  • Amennyiben ennél több segítségre van szükséged és örülnél, ha az egyik kollégám egyénileg átbeszélné veled a lehetőségeket, esetleg ellenőrizné a dokumentumokat beadás előtt, úgy erre is van mód AZ EGYÉNI KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉGEK keretén belül.  

Ha korábban megrendelted valamelyik csomagunkat, igénybe vetted a szolgáltatásunkat, és azzal kapcsolatban van kérdésed, kérésed, akkor kérlek fordulj e-mailben az ügyfélszolgálatunkhoz a következő e-mail címen: hello@penzugyimentorok.hu

A szolgáltatások mögött a Pénzügyi Mentorok állnak, akik...

Mea, Ádám és András, akik közgazdászok, pénzügyi szakértők, Magyarország legnagyobb felújítási támogatás csoportjainak adminjai, ahol több, mint 140 ezer ember kérdéseit válaszolták meg az elmúlt 1 év során. A felújítási támogatás csomagba, konzultációkba pedig az elmúlt hónapokban náluk összegyűlt minden gyakorlati tudást beépítettek. Így száraz jogszabályi szöveg helyett, közérthető segédletek lehetnek az iránytűid a támogatáshoz vezető úton.  

Ezt mondták a felújítási támogatás A-tól Z-ig csomagról azok, akik már megvásárolták: 


Nézd meg a Pénzügyi Mentorok további tudásanyagait is: